2.1 surround systeem met naar beneden gerichte speakers

0
57
Altec Lansing VS4621 2.1 luidsprekersysteem

Altec Lansing VS4621 2.1 luidsprekersysteem (© ; licentie: )

Altec Lansing breidt zijn assortiment luisprekersystemen uit met een 2.1 surround sound-set die niet alleen geschikt is voor pc of laptop, maar die je ook kan aansluiten aan cd-, dvd- en mp3-spelers.

De in zwart uitgevoerde Altec Lansing Octane 7 (VS4621) speakerset is een compact 2.1 systeem dat bestaat uit twee slank vormgegeven luidsprekers en een subwoofer. Altec Lansing ontwikkelde het nieuwe systeem volledig vanaf de basis en rustte het uit met naar beneden gerichte mid-range luidsprekers. Volgens de fabrikant leveren ze zo een zeer helder, vol geluid voor muziek, films en games. De subwoofer is speciaal voor deze set ontworpen en beschikt over een zijwaartse 6 1/2 inch long-throw woofer. De slanke luidsprekers beschikken naast de 3-inch mid-range luidspreker over een 1-inch micro-driver. Een van de luidsprekers biedt een volume-, bass- en treble-controleknop.

Prijs en beschikbaarheid
Het Altec Lansing Octane 7 (VS4621) 2.1 luidsprekersysteem heeft een adviesprijs van € 69.

Foto van Altec Lansing
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHD tablet voor zakelijke markt van Cisco
Volgend artikelWind netbook met nieuwe Atom processor
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.