Netbook met dual boot-optie

0
44
Acer Aspire One D260

Acer Aspire One D260 (© ; licentie: )

Acer kondigt een 10,1-inch netbook aan met nieuwe Intel Atom processor. Optioneel kan je de netbook kopen met het Android OS geïnstalleerd naast Windows 7.

De Acer Aspire One D260 is 24 mm dik en weegt 1,25 kg met de 6-cell batterij. Er is keuze uit vier kleuren: Black Flake, Purple Flake, Pink Flake and Charcoal Flake. De netbook heeft een 10,1-inch (28 cm ) Acer CrystalBrite WSVGA LED backlit breedbeeldscherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels.
De Aspire One D260 is uitgerust met de nieuwe Intel Atom N455 of N450 processor, Mobile Intel NM10 Express Chipset en tot 2 GB DDR3 geheugen. De Intel Graphics Media Accelerator 3150 met 64 MB systeemgeheugen en met ondersteuning voor Microsoft DirectX 9 zorgt voor de grafische kracht. De harde schijf heeft een capaciteit tot 250 GB en de netbook heeft ook een ingebouwde multi-in-one kaartlezer. Ook is deze One uitgerust met een Acer CrystalEye webcam.
Voor connectiviteit beschikt de One D260 over Wi-Fi, Fast Ethernet of optioneel 3G technologie. Ook ondersteunt de netbook Bluetooth 3.0+HS (optie).
Als optie kan je de Aspire One D260 kopen met het Android besturingssysteem geïnstalleerd naast Microsoft Windows 7. Door de netbook op te starten met Android kun je volgens Acer binnen 15 seconden op het internet surfen.

Prijs en beschikbaarheid
Vermoedelijk is de Acer Aspire One D260 vanaf juli te koop. De prijs werd niet meegedeeld.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLED-tv Sharp heeft overvloed aan kleuren
Volgend artikelBlokkeer gestolen mobiel
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.