Packard iMedia serie desktoppc’s

Packard Bell desktoppc’s met AMD Vision technologie

0
Pakard Bell iMedia
Pakard Bell iMedia
Naast nieuwe EasyNote laptops brengt Packard Bell ook een nieuwe lijn iMedia desktoppc’s op de markt met de Vision technologie van AMD.

De behuizing van de nieuwe iMedia pc’s is 60% kleiner dan die van een standaard desktop en bespaart zo ruimte, aldus Packard Bell. De desktoppc’s hebben een design in glanzend zwart met matte accenten en zachte rondingen. De nieuwe iMedia pc’s zijn naar keuze uitgerust met de AMD Phenom X6 processoren of AMD Phenom X4 processoren. De multimediaprestaties komen van de ATI Radeon HD 5570 grafische kaart of van een NVIDIA GeForce (tot de NVIDIA GeForce GT330 met 2 GB videogeheugen), die beide Microsoft DirectX 10 en High Definition 7.1 surround sound met een SPDIF connector ondersteunen.

Opties
Verder bieden de iMedia pc’s tot 2 TB harde schijfcapaciteit, zes USB 2.0 aansluitingen, één VGA-uitgang en een multi-kaartlezer. Een Blu-ray combostation is een optie. De behuizing heeft aan de bovenkant ook een opbergvak waar je externe apparaten kan aansluiten, zoals een MP3-speler of digitale camera. Een DVB-T tuner met afstandsbediening en WiFi zijn ook beschikbaar als optie.

Software
Zoals gewoonlijk bij Packard Bell worden de iMedia desktops geleverd met een ruime keuze aan software. De collectie omvat Norton Internet Security, de volledige versie Adobe Photoshop Elements 8, Nero 9 Essentials en Microsoft Works 9. Verder wordt ook een collectie online software en services aangeboden van e-bay en Skype tot Metaboli en Wild Tangent.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Packard Bell iMedia lijn desktoppc’s zal vanaf juli beschikbaar. Modeltypes en prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Packard Bell
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.