Full HD video opnemen onder water

0
111
Sanyo DMX-CA100 Dual Camera Xacti camcorder

Sanyo DMX-CA100 Dual Camera Xacti camcorder (© ; licentie: )

Sanyo kondigt in de Dual Camera Xacti reeks een Full HD camcorder aan die waterbestendig is zodat je ook onder water film- en foto-opnames kan maken in hoge definitie.

De Sanyo DMX-CA100 Dual Camera Xacti is bedoeld voor activiteiten outdoor. De nieuwe camcorder is waterdicht tot een diepte van 3 meter en tot 60 minuten. Hij kan Full HD video (1920 x 1080 pixels) opnemen in het MPEG-4 AVC/H.264 formaat. Ook kan deze Dual Camera foto’s maken met een resolutie van 14 megapixel. De DMX-CA100 heeft aparte knoppen voor video- en foto-opname. De DMX-CA100 heeft een 2,7-inch polysilicon TFT breedbeeld kleuren-lcd-scherm met 230.000 dots.

Functies
Met de “High-Speed Sequential Shooting” functie is het mogelijk om tot 22 foto’s te maken met een snelheid van 7 beelden per seconde – weliswaar in 2 megapixel Continuous mode. De Dual Camera heeft ook de 12x “Double-Range Zoom” functie. Bij het filmen kan je met een speciale toets switchen tussen verschillende zoomratio’s, van 40 mm groothoek tot een 12x zoom van 480 mm (vergelijkbaar met een 35 mm camera). De camcorder is uitgerust met een Mini HDMI-aansluiting (kabel niet meegeleverd). Hij ondersteunt SD/SDHC/SDXC geheugenkaarten en ook Eye-Fi geheugenkaarten met draadloze functionaliteit. De afmetingen bedragen 92,0 (B) x 40,8(D) x 123,0 (H) mm en het gewicht 242 gram (inclusief geheugenkaart en batterij).

Prijs en beschikbaarheid
De Sanyo DMX-CA100 Dual Camera Xacti is wellicht te koop vanaf eind juni. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van Sanyo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelPackard Bell desktoppc’s met AMD Vision technologie
Volgend artikelSnelle Android-smartphone is niet perfect
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.