Altijd je vrienden bij de hand met Android smartphone

2
25
HTC Wildfire

HTC Wildfire (© ; licentie: )

De HTC Wildfire heeft het design van de HTC Desire, maar richt zich tot een publiek dat een smartphone met een betaalbaarder prijskaartje zoekt.

HTC liet het publiek zelf de naam bepalen van de nieuwe smartphone. De HTC Wildfire heeft een 3,2-inch capacitief touch screen met een resolutie van 320 x 240 pixels. Het besturingssysteem is Android 2.1 en ook HTC’s Sense interface is van de partij. Verder biedt de Wildfire een 5 megapixel camera met autofocus, Wi-Fi, GPS en een 3,5 mm hoofdtelefoon-aansluiting en ondersteuning voor 3G/UMTS.

Applicaties delen
Zoals bij de nieuwste smartphones is er veel aandacht voor toegang tot sociale netwerken. HTC’s Friend Stream applicatie verzamelt content van sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Flickr en toont ze in een georganiseerde stroom van updates. Als je een Facebook contact belt of zelf gebeld wordt door een van je contactpersonen krijg je Facebook-updates te zien. Met de nieuwe functie Application Sharing kun je vrienden laten weten wat je favoriete apps zijn via SMS, e-mail of een sociaal netwerk zoals Twitter.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC Wildfire zal in juli te koop zijn voor een adviesprijs van € 259.

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMonitor met Full-HD televisie
Volgend artikelSnelle en veilige netwerkschijven voor kleinere bedrijven
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.