Multimedialaptop met Blu-ray

0
52

Uiterlijk
De buitenkant van het scherm is glanzend bordeauxrood; het ziet eruit als metaallak, maar het gaat natuurlijk om gewone, weliswaar stevig aanvoelende kunststof. Het rode accent loopt door rond de rand van Qosmio F60, die voor de rest uitgevoerd is in glanzend zwarte en antracietkleurige pianolak. Deze laptop is 2,9 cm dik, wat erg slank is voor een Qosmio. Hij heeft een volwaardig toetsenbord met apart numeriek klavier. Het aanraakgevoelig vlak onder het toetsenbord is van het multitouch-type. Je kunt dus bijvoorbeeld foto’s of webpagina’s vergroten en verkleinen met speciale vingerbewegingen. Het led-verlichte 16:9 scherm heeft een diagonaal van 15,4 inch en biedt een resolutie van 1366 x 768 pixels. In de schermrand is een HD webcam ingebouwd (1280 x 800 pixels resolutie).

Toshiba Qosmio F60-10M azerty

Toshiba Qosmio F60-10M azerty (© ; licentie: )

Uitrusting
De uitrusting van de Qosmio F60-10M lijkt sterk op die van de eerder door ons geteste Toshiba Satellite S500-115: 64-bit Intel Core i3 M330 processor aan 2,13 GHz, 4 GB DDR3 werkgeheugen (uitbreidbaar tot 8 GB), HDMI-poort (een volwaardige in plaats van een mini zoals op de Satellite), WiFi, Bluetooth, gigabit Ethernet, geheugenkaartlezer…

1
2
3
4
5
Vorig artikelVirtuele opnamestudio voor muziekhobbyisten
Volgend artikelSterke mobiele harde schijf met usb 3.0
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.