D-Link DHP-306AV en DHP-307AV PowerLine AV (HomePlug)-adapter en Kit

D-Link breidt het Powerline (HomePlug) AV-portfolio uit

1
DHP-P306AV
DHP-P306AV
D-Link kondigt een reeks nieuwe Powerline producten aan. De nieuwe generatie Powerline stroomadapters biedt meer flexibiliteit en stabiliteit en heeft een lager stroomverbruik.

D-Link’s PowerLine producten zijn geschikt om de bestaande elektrische bedrading in een woning te gebruiken om te netwerken. De DHP-306AV is een PowerLine-adapter, terwijl de DHP-307AV een PowerLine kit is die wordt geleverd met twee adapters. De adapters bieden een overdrachtsnelheid tot 200 Mbps. QoS zorgt voor het optimaliseren van multimediastreaming. Audio en video krijgen hierbij voorrang op minder belastend verkeer, zoals e-mail of bestandsoverdracht.

Extra stopcontact
Naast de beide Powerline adapters introduceert D-Link ook nog de DHP-P306AV en DHP-P307AV PowerLine AV HomePlug adapter Pass-through producten. Deze adapters bieden dezelfde functionaliteit maar hebben een ingebouwd stopcontact. Ze hebben ook een filter die voorkomt dat andere elektrische apparaten interfereren. Daarnaast is er ook nog de DHP-W306AV PowerLine HomePlug AV Wireless N Extender. Deze HomePlup oplossing kan een draadloos netwerk uitbreiden tot in kamers waar het signaal niet sterk genoeg is. Tot slot is er ook nog de 200 Mbps Powerline HomePlug AV Desktop Switch die dezelfde functionaliteit als de nieuwe Powerline HomePlug AV-adapters biedt, maar beschikt over vier Ethernet-poorten om verschillende apparaten aan te sluiten via Ethernet.

Energie
De nieuwe Powerline producten hebben een power-down modus wanneer er geen activiteit is op het netwerk, zodat ze minder stroom verbruiken. Ze behoren tot de eerste in hun categorie die voldoen aan de nieuwe EuP richtlijn inzake energieverbruikende producten, met minder dan 1 watt energieverbruik in stand-by modus.

Prijs en beschikbaarheid
De D-Link Powerline adapters en kits hebben de volgende prijzen:
– DHP-306AV: € 47,99 (vanaf mei)
– DHP-307AV: € 99.95 (vanaf mei)
– DHP-P306AV: € 57,99 (vanaf juli)
– DHP-P307AV: € 96,99 (vanaf juli)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.