Kweek beestjes en laat ze vechten

0
61

Edgebee Studios Critter Forge

De Canadese ontwikkelaar van massively multiplayer games Edgebee Studios introduceert Critter Forge, een online game waarin je creaturen kweekt en die dan tegen de creaties van andere spelers laat vechten. Critter Forge is bedoeld voor een breder publiek dan Edgebee’s eerste game Sorcery Quest.

In Edgebee Studios Critter Forge kweek je wezens met allerlei unieke genetische trekjes, die je dan tegen de creaties van andere spelers laat vechten. Je kunt succesvolle genetische stalen uitwisselen met andere spelers in het spel en het is ook mogelijk samen te spannen met andere spelers. Critter Forge speel je volledig in je browser; je hoeft niets te downloaden. Je kunt het spel ook volledig gratis uitproberen, waarbij je je zelfs niet hoeft te registeren. Een tutorial maakt je vertrouwd met de principes van dit online spel. Je kunt het spel gratis spelen, maar dat kan maar een beperkte tijd per dag. Zoals bij al dit soort “gratis” games, kun je tijd bijkopen als je langer wilt spelen.

Vorig artikelMP3 en iPod dock met FM radio en wekker
Volgend artikelBreedbandrouter voor gamers
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.