Home Audio / Video

Digitale recorder met zoomicrofoon voor moderne Kuifjes

0

Kwaliteit
We gebruiken de LFH 0885 eerst zonder zoommicrofoon en dan met zoommicrofoon om duidelijk het verschil te horen tussen beide opnamen.
Ook de opspeldbare microfoon testen we uitvoerig. Nadat de opnamen voltooid zijn, sluiten we het toestel aan op onze pc en beluisteren het resultaat. Met of zonder zoommicrofoon, het klinkt in beide gevallen zeer goed. Met zoommicrofoon is de opname iets zuiverder, maar ook de ingebouwde microfoons presteren goed. De opnamen die we maakten met de opspeldbare microfoon klinken erg goed.


De afstandsbediening die bij de Reporter Set hoort….

Dat is niet verwonderlijk aangezien je de microfoon dan op ideale afstand van de mond kan bevestigen. De meegeleverde afstandsbediening is zeer eenvoudig te bedienen en ligt goed in de hand. Het verlichte, monochrome scherm is duidelijk leesbaar en erg handig om het apparaat vlot te bedienen. Als mp3-speler is het toestel perfect bruikbaar. De ingebouwde speaker klinkt goed voor een dergelijk apparaatje. De meegeleverde oortjes zijn van redelijk goede kwaliteit en klinken idem dito.

Beschikbaarheid
Prijzen variëren, maar wij vonden de Reporter Set op internet voor 249 euro, inclusief BTW.

Conclusie
De Reporter Set is erg aan te bevelen voor journalisten, studenten en al wie opnames wil maken om later uit te werken. De meegeleverde accessoires zijn een echte meerwaarde voor de LFH0885 zelf. Er zijn verschillende sets beschikbaar, zodat voor iedereen wel een gepaste dicteeroplossing te vinden is. De bediening is zeer intuïtief en tijdens dode momenten kan de dictafoon dienst doen als mp3-speler of radio. Een aanrader dus!
Adviesprijs
€ 249,95. Alle memorecorders en memorecorder sets van Philips hebben twee jaar fabrieksomruilgarantie. De set wordt in een aantrekkelijke verpakking verkocht en in België is de set onder meer verkrijgbaar bij FNAC, Hifi International, Media Markt, Makro, Cactus, Cora, MP3shop.be, Laptopshop.be, Voicerecordershop.be, Staples Office Center, Saturn en Vanden Borre.
Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Update 10 jaar geleden.

Mobiele versie afsluiten