Compacte SonicWall TZ-routers bieden veel functionaliteit

0
92

Elk adres uit die lijst zal geblokkeerd worden als het probeert contact te leggen met jouw netwerk. Dat gebeurt ook als een van jouw pc’s naar zo’n site zou willen surfen.

SonicWall TZ-series: webbeheer, firewall, verbindingenbewaking

SonicWall TZ-series: webbeheer, firewall, verbindingenbewaking (© ; licentie: )

Zoals je ziet heeft deze router alles aan boord om een volwaardige UTM te kunnen zijn, maar dat vereist bijkomende licenties die niet aanwezig zijn in de standaardconfiguratie. Het geeft je in elk geval de vrijheid zelf te kiezen wat je qua beveiliging en functies denkt nodig te hebben en wat niet. En als je later vindt dat bepaalde UTM-diensten voor jou niet meer nodig zijn, betaal je gewoon de licentie niet meer, maar blijft de rest uiteraard wel werken.

Conclusie
De SonicWall TZ-serie heeft wizards aan boord voor de initiële instellingen, voor het maken van VPN-verbindingen, en het instellen van eigen internetservers. Deze beveiligde routers bieden niet alleen veel functionaliteit, maar ze zijn ook heel gebruiks- en gebruikersvriendelijk.

(78/100)

Adviesprijs
350 euro (TZ200), 425 euro (TZ200 Wireless-N); of 230 euro (TZ100) en 300 euro (TZ100 Wireless-N); de TZ-210 kost 900 euro; een upgrade naar een volledige UTM met gateway antivirus, IPS, URL-filter, inhoudsbeveiliging, grafische rapportage enz. kost ongeveer 28% van deze adviesprijzen extra. Alle prijzen zijn exclusief btw.
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
4
5
Vorig artikelDraagbare scanner van Lenco neem je overal mee
Volgend artikelNieuwe Aldi-pc is logische evolutie