Een betere audio-ervaring onderweg

0
54
Terratec SubSession Traveller 5

Terratec SubSession Traveller 5 (© ; licentie: )

Terratec kondigt twee draagbare plug & play luidsprekersystemen aan die je aansluit op een laptop via USB Hi-Fi, zodat je onderweg kan genieten van een betere audio-ervaring. De systemen hebben ook een lijningang voor het aansluiten van externe audiobronnen.

De TerraTec SubSession Traveller 3 en Traveller 5 zijn 2.1 geluidssystemen in één behuizing die je met de usb-kabel aansluit. Er zijn geen drivers nodig. Via de usb-aansluiting wordt het digitale audiosignaal doorgegeven. De Traveller 3 betrekt ook de nodige stroom via de usb-kabel, terwijl de Traveller 5 wordt geleverd met batterijen voor de nodige energie. Beide systemen zijn bedoeld om het geluid van apparaten met zwakke luidsprekers op te waarderen. Ook externe audio-apparaten, zoals mp3-spelers, iPods, iPhones en gsm’s, kan je met de beide luidsprekersystemen verbinden via de lijningang. De Traveller 3 en 5 hebben een Klasse D versterker aan boord die de ingebouwde woofer van 0,6 watt en de geïntegreerde 2¼” subwoofer aanstuurt. Met een gewicht van minder dan 500 gram zijn beide apparaten gemakkelijk mobiel inzetbaar.

Prijs en beschikbaarheid
De TerraTec SubSession Traveller 3 heeft een prijskaartje van € 49,99, terwijl de SubSession Traveller 5 € 59,99 euro kost.

Foto van TerraTec
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEen marathonloper onder de notebooks
Volgend artikelDraagbare scanner van Lenco neem je overal mee
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.