Laptopstand is ook luidsprekersysteem

0
25
TerraTec SubSession Stage 3

TerraTec SubSession Stage 3 (© ; licentie: )

Terractec kondigt een ergonomische laptopstand aan waarin ook een 2.1 geluidssysteem is geïntegreerd. Bovendien koelt het docking station ook de notebook.

De Terratec SubSession Stage 3 is een mobiel 2.1 geluidssysteem in de vorm van een notebookhouder. De stijlvolle behuizing is net geen 7 cm hoog waardoor de laptop lichtjes kantelt voor een ergonomischer gebruik. Het geluidssysteem sluit je aan via usb. Het omvat twee 2 watt luidsprekers, een 10 watt subwoofer en een Klasse-D versterker. Daarnaast is ook een stille ventilator (< 20 dB) geïntegreerd waarmee de notebook gekoeld wordt. De ventilator kan je naar keuze in- of uitschakelen. Terratec voorzag ook een LED-verlichting die de laptop in een blauwe gloed plaatst. De Stage 3 heeft ook een line-input waarmee je externe audio-apparaten kan aansluiten. De laptopstand meet 325 x 357 x 68 mm. Prijs en beschikbaarheid
De TerraTec SubSession Stage 3 is verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 79,99.

Foto van TerraTec
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVerken de onderwaterwereld
Volgend artikel32GB op piepklein geheugenkaartje voor smartphones
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.