DViCO TViX N-1 mediastreamer

Multimediastreamer in aparte vormgeving

0
DViCo TViX N-1
DViCo TViX N-1
Distributeur Signo lanceert de DViCo TViX N-1 in de Benelux, een opvallend vormgegeven Full HD mediastreamer die video-, muziek- en fotobestanden kan afspelen.

Hij ziet er wat uit als een koffiemok, de TViX N-1 van de Koreaanse fabrikant DViCo, maar het is een volwaardige multimediastreamer in een aluminiumkleurig cilindervormig design. Zelf beschikt het toestel niet over een harde schijf, maar de speler kan wel multimediabestanden, zoals video, muziek en afbeeldingen, streamen die zich bevinden op een vaste schijf, een geheugenkaart, een aangesloten usb-apparaat of een pc.

Streamen
De DViCo TViX N-1 is uitgerust met een HDMI 1.3a aansluiting voor 1080p Full HD. Tevens beschikt de speler over aansluitingen voor Composite Video, Component Video, optische Digital Audio en RCA Stereo. Voor het aansluiten van externe vaste schijven of andere apparatuur heeft de TViX N-1 drie usb-poorten. Ook beschikt de streamer over een slot voor MS/SD-geheugenkaarten. Data die zich op een pc bevinden kan de TViX N-1 streamen via een Ethernet-verbinding of draadloos met een geschikte USB-dongel via een WLAN (802.11n)-verbinding. Ook is het mogelijk om met Internet Media Service (IMS) direct verbinding te maken met YouTube, Picasa of het actuele weerbericht.

Beschikbaarheid en prijs
De DViCO TViX N-1 is sinds maart te koop voor een adviesprijs van € 139.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.