3D Blu-ray-speler van Sony met SACD

0
100
Sony BDP-S470 Blu-ray Disc-speler

Sony BDP-S470 Blu-ray Disc-speler (© ; licentie: )

Sony’s nieuwste Blu-ray Disc-speler kan online video weergeven, ondersteunt SACD en is geschikt voor 3D. De BDP-S470 heeft ook een optionele WiFi-verbinding en kan worden bediend met Apple iPhone of iPod touch.

De 3D mogelijkheden van de Sony BDP-S470 Blu-ray Disc-speler kunnen worden ingeschakeld via een firmware-update en zullen dan samenwerken met nog te lanceren 3D televisies. De BDP-S470 heeft een vaste netwerkaansluiting. Via een apart verkrijgbare usb-stick kun je er ook een draadloze WiFi-netwerkverbinding op installeren.

Online
De speler kan rechtstreeks online video afspelen via de Sony BRAVIA-internetdienst. Die geeft ook toegang tot populaire videodiensten zoals YouTube en Dailymotion. Koppeling met de Gracenote dvd-database op het internet is ook voorzien; zo kun je meer informatie opvragen over de dvd die in de speler steekt.

Snel
De BDP-S470 start op in drie seconden en werpt zijn lade uit na twee seconden. Uiteraard ondersteunt hij Full HD 1080p resoluties en 24p True Cinema weergave op daartoe geschikte tv’s. Bestaande dvd’s kan hij opschalen naar een hogere resolutie, zodat ze er beter uitzien op recente tv’s.

Overige kenmerken
De HDMI-verbinding van de BDP-S470 geeft ook 7.1-kanaals HD surroundgeluid door aan de aangesloten versterker. Deze speler ondersteunt dus ook de nieuwste surround-standaarden Dolby TrueHD en dts-HD Master Audio. Verder kun je je digitale fotoverzameling in HD bekijken met de ingebouwde PhotoTV-viewer. De BDP-S470 kan ook SACD-geluid weergeven. De BDP-S470 verbruikt 12,9 Watt tijdens het afspelen en 0,15 Watt in slaapstand. Gedetailleerde technische specificaties vind je op de website van Sony.

Prijs
Sony deelde geen prijzen mee, maar afgaande op de wel al bekende dollarprijzen zal de BDP-S470 bij ons wellicht rond de €180 kosten.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTrio 3D-ready projectoren van Sharp
Volgend artikelBlackBerry en de veiligheid van de staat
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.