Twee betaalbare universele afstandsbedieningen

0
58
Logitech Harmony 650

Logitech Harmony 650 (© ; licentie: )

Logitech brengt in de Harmony serie twee producten op de markt waarmee je tot vijf afstandsbedieningen kan vervangen door één enkele.

Logitech heeft een heel gamma universele afstandsbedieningen, van de erg dure Harmony 1100 die wat op een handcomputer lijkt tot de populaire Harmony One. Nu voegt het daar met de Harmony 650 en de Harmony 600 twee betaalbare modellen aan toe. Beide afstandsbedieningen bieden éénknopsbediening en kunnen tot vijf gewone afstandsbedieningen van audio-video-apparaten vervangen.

Scherm
De Logitech Harmony 600 afstandsbediening heeft een monochroom scherm met achtergrondverlichting, terwijl de Harmony 650 is uitgerust met een kleurenscherm. Het scherm van deze afstandsbedieningen bieden ook interactieve hulp bij het instellen via een Help-knop.

Instellen
Logitech maakt het instellen van de Harmony afstandsbedieningen eenvoudig. Je dient de afstandsbediening aan te sluiten op een computer om de software van de Harmony website te downloaden en te installeren. Als je daarna alle apparatuur hebt ingevoerd met informatie over de manier waarop alles is aangesloten, doet de software de rest. De database van Logitech, die meer dan 250.000 audio-video-apparaten van meer dan 5.000 merken bevat, herkent vrijwel alle toestellen (met infraroodfunctie), van een Betamax videorecorder tot de nieuwste Blu-ray speler.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Logitech Harmony 600 en Harmony 650 afstandsbedieningen zijn medio april verkrijgbaar voor de adviesprijzen van respectievelijk € 59,99 en € 79,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAlle audio en video gaat naar draadloos
Volgend artikelSsd’s van Western Digital leven lang
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.