Vingergymnastiek voortaan ook op pc

0
37

De accu zou het tot acht uur uithouden. De adviesprijs bedraagt 599 euro. De aangekondigde, maar nog niet bij ons verkrijgbare Asus Eee PC T101MT heeft een iets kleiner 10,1 inch scherm en voorts een vergelijkbare uitrusting en prijs. De wel al verkrijgbare Dell Latitude XT2 tablet-pc is uitgerust met een groter 12,1-inch multitouch-scherm en krachtigere hardware. Zijn adviesprijs is 1.449 euro. En de HP TouchSmart tm2-1090 is een converteerbare tablet-pc voor de consumentenmarkt met een 12,1-inch multitouch led-scherm. Hij is verkrijgbaar vanaf midden maart en kost net geen 1.000 euro.
Steve Ballmer, CEO van Microsoft, demonstreerde op de recente Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas een prototype van een HP tablet-pc zonder toetsenbord. Veel technische details lekten er niet uit over deze Windows 7-tablet die ‘ergens in 2010’ op de markt moet komen. Het scherm zal een diagonaal hebben van 10 à 11 inch. Deze HP tablet-pc wordt wellicht standaard geleverd met Kindle-software, zodat je er ook Amazon e-boeken mee kunt lezen. Hoelang de accu meegaat en hoeveel hij zal kosten, blijft voorlopig onduidelijk.

HP TouchSmart TM2-1090

HP TouchSmart TM2-1090 (© ; licentie: )

1
2
3
4
5
Vorig artikelModerne laptop tegen prima, maar niet uitzonderlijke prijs
Volgend artikelFull HD video’s en foto’s maken vanuit de palm van je hand
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.