Android smartphone met vernieuwde Sense interface

0
92
HTC Legend

HTC Legend (© ; licentie: )

HTC kondigt met de Legend een nieuwe smartphone aan die is uitgerust met Android 2.1-software en een nieuwe versie van de HTC Sense interface.

De Legend heeft een behuizing die gemaakt is vanuit één stuk aluminium. De smartphone meet 112 x 56,3 x 11,5 mm en weegt 126 gram. Nieuw is het aanraakgevoelig 3,2-inch Amoled scherm met HVGA-resolutie (320 x 480). Ook heeft HTC de traditionele trackball vervangen door een optische trackball omgeven door een kleine knop. De Legend heeft een 5 megapixel autofocus camera met LED-flitser en een 3.5 mm audio jack. De nieuwe smartphone van HTC ondersteunt Bluetooth 2.1 en Wi-Fi 802.11b/g.

Sense
De HTC Legend is ook uitgerust met de nieuwste versie van HTC’s eigen Sense interface. HTC Sense ondersteunt nu multitouch, zodat je in applicaties via het aanraakscherm met meerdere vingers in- en uit kan zoomen. De HTC Friend Stream-applicatie verzamelt alle updates en nieuwsfeeds via sociale netwerken, zoals Facebook, Twitter en Flickr in één ‘stream’. Via een pictorgram heb je nu ook snel toegang tot de zeven verschillende homescreens.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC Legend is midden maart in Europa verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 449.

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSamsung smartphone met eigen mobiele besturingssysteem
Volgend artikelNieuw topmodel van HTC
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.