Blu-ray-spelers voor Full HD 3D beleving

0
31
Sony BDP-S570

Sony BDP-S570 (© ; licentie: )

Sony introduceert twee Blu-ray-spelers die Blu-ray 3D films kunnen afspelen op 3D ondersteunende tv-toestellen en die ook zijn uitgerust met WiFi-functionaliteit.

De Sony BDP-S470 en BDP-S570 spelers hebben een Monolithic design zodat ze passen bij de nieuwe Monolithic BRAVIA HD-tv’s. Sony gebruikt voor de 3D beleving in full 1080p High Definition (HD) geavanceerde beeldtechnologie en een speciale Active Shutter bril. Met de ingebouwde WiFi-mogelijkheden van de S570 kun je de speler draadloos verbinden met het internet. De S470 is Wireless LAN Ready en dien je uit te rusten met Sony’s USB wireless LAN adapter om over dezelfde draadloze mogelijkheden te beschikken.

DLNA
De S570 heeft een IP content Noise Reduction functie die de beeldkwaliteit optimaliseert bij het streamen van full screen internetvideo. Via de Entertainment Database Browser, die gebruikmaakt van Gracenote, kun je extra informatie opvragen. De S570 ondersteunt ook DLNA zodat hij apparaten herkent met DLNA-ondersteuning zoals smartphones, laptops of mediaspelers en er content van kan afspelen. De nieuwe Blu-ray-spelers hebben ook een USB-aansluiting op de voorzijde zodat je apparaten zoals een externe harde schijf kan aansluiten om de content af te spelen. De spelers ondersteunen ook formaten zoals DivX HD en MKV. Wie over een iPhone of iPod touch beschikt kan een gratis applicatie downloaden van de App Store zodat je ze als afstandsbediening voor de Sony Blu-ray-spelers kan gebruiken.

Prijs en beschikbaarheid
De Sony BDP-S470 heeft een adviesprijs van € 230 en is vanaf april verkrijgbaar. De adviesprijs van de BDP-S570 bedraagt € 270 en de speler is vanaf juni verkrijgbaar.

Foto van Sony
Website: Bezoek Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMeer megapixels en Full HD ondersteuning
Volgend artikelElektronisch inkleuren van zwart-witfoto’s
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.