3G routertje om mee te nemen

0
26
Sitecom WL-357 Wireless Mobiel Router

Sitecom WL-357 Wireless Mobiel Router (© ; licentie: )

De nieuwe Mobile Router van Sitecom is uitgerust met twee interne antennes en is gemakkelijk inzetbaar op plekken waar je mobiel 3G-internet wil delen met anderen.

De WL-357 Wireless Mobile Router 300N X2 maakt deel uit van Sitecom’s Pure E-motion X-serie. Het is een erg compacte draadloze router die je kan gebruiken op locaties, zoals een hotel, conferentiezaal of camping, om een 3G internetverbinding te delen met collega’s, vrienden of familie.

Setup
De behuizing van de WL-357 is 9 cm x 6,5 cm x 3 cm groot. De mobiele router heeft twee interne antennes en een ingebouwde stroomadapter. De WL-357 ondersteunt de nieuwste draadloze 802.11n technologie waarmee snelheden tot 300 Mbps mogelijk zijn. Standaard is de draadloze router beveiligd met WPA2. Via de OPS-knop (One-Push Setup) kan je een draadloos netwerk creëren zonder dat je software dient te installeren.

Prijs en beschikbaarheid
De Sitecom WL-357 Wireless Mobile Router 300N X2 heeft een adviesprijs van € 79,9. De Sitecom-garantie bedraagt 10 jaar.

Foto van Sitecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelOok Telenet vernieuwt internetaanbod
Volgend artikelModem uit 1964 kan nog altijd met Wikipedia communiceren
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.