Acer S5200 3D Ready Videoprojector

Projector kan ook 3D beelden tonen

0
Acer S5200 3D Reay Video-projector
Acer S5200 3D Reay Videoprojector
Acer kondigt een videoprojector aan die ook 3D content kan tonen van een pc met aangepaste grafische kaart of van een stereoscopische speler. Kijkers dienen wel een speciale 3D-bril te dragen.

Toestellen die beelden in drie dimensies kunnen afspelen zijn aan een opmars bezig. De Acer S5200 is een nieuwe DLP 3D Ready videoprojector. Om een 2D-beeld als 3D-beeld te interpreteren moet het menselijk brein worden bedrogen: elk oog moet een iets ander beeld zien dat de visuele cortex – het deel van de hersenen dat verantwoordelijk is voor de visuele waarneming – interpreteert als één beeld. De Digital Light Processing of DLP-technologie is voldoende snel om op hetzelfde moment twee beelden op het scherm te projecteren. Met een 3D-bril is het mogelijk de twee beelden te combineren en zo een 3D-effect te creëren.

Creston Network
De S5200 kan door de Ultra-Short Throw mogelijkheid beelden met een afstand van 1 meter tot het scherm nog scherp weergeven met een diagonaal tot 205 cm (81-inch). De 3D Ready projector ondersteunt ook het Crestron Network System waarmee het mogelijk is om de beamer volledig te beheren via LAN. De Acer projector is uitgerust met een HDMI-aansluiting.

ColorBoost II
The S5200 heeft een native XGA (1.024 x 768) resolutie, een helderheid van 3000 ANSI lumens en een 2500:1 contrastratio. De Acer ColorBoost II+ technologie met een 6-segment kleurenwielontwerp zorgt samen met de krachtige beeldprocessor en de geavanceerde lamp voor een verbeterde kleurweergave, terwijl de helderheid wordt verbeterd en automatisch wordt aangepast dankzij Acer’s eView Management. De ColorSafe technologie zorgt ervoor dat de kleuren ook na lang gebruik van de projector geen gele of groene zweem gaan vertonen.

Blackboard
Dankzij de 40° verticale Keystone Correctie krijgt het publiek altijd een rechthoekig beeld te zien, om het even waar de projector wordt geplaatst. De S5200 heeft een Blackboard mode die het mogelijk maakt om te projectoren zonder scherm op gekleurde oppervlakken. Het geluidsniveau bedraagt 33 dBA in Standard mode en 28 dBA in ECO mode.

ECO
De Acer EcoProjection functie zorgt ervoor dat het stroomverbruik bij stand-by tot 80% wordt verminderd, aldus de fabrikant. De projector schakelt ook automatisch naar de ECO mode na vijf minuten als er geen signaal is en kan zich ook automatisch uitschakelen als hij na een bepaalde tijd geen signaal meer ontvangt. Met de Acer EcoProjection suite kan je configureren hoe de projector stroom dient te besparen.

Prijs en beschikbaarheid
Wanneer de Acer S5200 3D Ready Videoprojector beschikbaar is en wat de adviesprijs is werden niet meegedeeld.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.