Kwartetje instapcamera’s

0
27
Olympus FE-47

Olympus FE-47 (© ; licentie: )

Olympus kondigt vier nieuwe modellen aan in zijn FE-reeks. Het zijn gebruiksvriendelijke camera’s met een 14 megapixel sensor en vier- of vijfvoudige optische zoom.

Olympus FE-47
De FE-47 is een ‘richt-en-klik’ camera die beschikbaar is in de kleuren Silver, Black, Blue of Red met dubbellaagse ‘Crystal Shell’-glans. Deze 14 megapixel-camera heeft een 5 x optische zoom (36-180mm) en biedt functies als digitale beeldstabilisatie, i-Auto, AF Tracking en gezichtsherkenningstechnologie, die maximaal 16 gezichten herkent. De camera beschikt ook over vier Magic Filters om je foto’s creatief op te smukken: Pop Art, Sketch, Pin Hole en Fish Eye. Popart versterkt de kleuren zodat de foto’s het vrolijke gevoel van de popartstijl weergeven. Fish-Eye geeft het dramatisch effect van een visooglens weer. Met Sketch worden de beelden omgezet in schetsen, zodat ze eruit zien alsof ze getekend werden door een kunstenaar. Pin Hole ten slotte geeft een beeld weer als door een speldengaatje en vermindert de helderheid rondom. De Olympus FE-47 heeft een 6,9 cm LCD-scherm en werkt met standaard AA-batterijen.

1
2
Vorig artikelHoe laag kan een mens zinken?
Volgend artikelAldi legt netbook in de rekken
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.