Home Reviews

Overal dezelfde informatie dankzij synchronisatiesoftware

3

Bron en doel
De betalende versies bieden onbeperkte compressie en 256-bit AES-encryptie tijdens de datatransmissie. Bij de gratis versie moet je altijd één directory als bron en één als doel opgeven en daarna kun je wel bestanden laten uitsluiten, maar bij een betalende versie krijgt je een volledige beheersing over welke bestanden en directory’s geback-upt moeten worden.

2BrightSparks SyncBack

2BrightSparks SyncBack (© ; licentie: )

Het kopiëren van geopende of vergrendelde bestanden is alleen mogelijk vanaf Windows XP/2003 of hoger en bij de betaalversies. Hetzelfde geldt voor het gebruik van Unicode zodat bestanden in gelijk welke taal gekopieerd kunnen worden. En ten slotte biedt een betaalde variant een ‘Fast Backup’ waardoor veel sneller geback-upt kan worden, zeker over netwerken heen.

Conclusie
Zelfs de gratis versie van SyncBack biedt een indrukwekkende functionaliteit en werkt erg goed voor zowel back-ups als synchronisatie. We kennen geen betere synchronisatiesoftware voor Windows.

(80/100)

Adviesprijs
SyncBack Pro: ca. € 25
SyncBackSE: ca. € 30

3 REACTIES

  1. Kennen jullie GoodSync (www.goodsync.com)? Na vergelijking met vele andere sync-software is onze keuze hierop gevallen en we zijn er na meer dan een jaar gebruik nog steeds erg tevreden over. Minpuntje is dat verschillende computers niet gelijktijdig kunnen synchroniseren met dezelfde server. Voor een bedrijf met veel medewerkers kan dit dus een probleem vormen, maar ik veronderstel dat dat geldt voor alle synchronisatiesoftware?

Comments are closed.

Mobiele versie afsluiten