Home Multimedia

Absurde genialiteit

0

uitdagingen,… Dit alles is overgoten met de kleurrijke en vrolijke look en feel die zo typisch is voor Nintendo-games en vermengd met een heerlijk absurde humor. De broertjes horen ratelen in een soort Italiaans tovert zonder twijfel een glimlach op je gezicht.

Mario & Luigi: Bower’s Inside Story (DS)  

Samenwerking vereist
Hoewel Bowser en het Italiaanse team andere resultaten willen bereiken, zijn ze wel genoodzaakt samen te werken. Voor een gedeelte ligt hier dan ook de genialiteit van het spel. Bowser bestuur je met X (slaan) en Y (vuur spuwen), Mario met A en Luigi met B. Door een van deze knoppen te drukken kan je steeds wisselen tussen het bovenste en het onderste scherm. Wanneer bepaalde hindernissen Mario en Luigi de weg versperren, kan het bijvoorbeeld zijn dat je Bowser moet laten water drinken omdat dan zaken in zijn lichaam gaan drijven. Anderzijds kan Bowser tijdens gevechten nog steeds vijanden binnenslokken, waardoor Mario en Luigi ze dan nog wat meer schade kunnen toebrengen.

Timing is alles
Het turn-based gevechtssysteem is een van de onderdelen waardoor dit RPG-avontuur zo goed is. In principe is de basis hetzelfde als bij voorgaande Mario & Luigi episodes, maar op een of andere manier

Mobiele versie afsluiten