Goedkope PDF-software met potentieel

4
86

kregen we zeven bestanden van +- 11,6 MB… Dat is uiteraard  niet de bedoeling. We proberen het nogmaals met een ander willekeurig PDF-document. Helaas, ook een tweede en derde poging lijken niet te lukken. Een ander bestand van ongeveer 15 MB splitsen in documenten van 2 MB mislukt volledig! Dit keer krijgen we bestanden van minder dan 1 MB en meer dan 2 MB. Toch zou dit volgens de help moeten lukken: “Er is een nieuw criterium voor splitsen, namelijk op bestandsgrootte. Geef het maximumaantal megabytes op dat is toegestaan voor elk gesplitst bestand.” Niet dus!


Splitsen op bestandsgrootte en het ongewenste resultaat ervan…

Andere versies
Naast de Professional versie zijn er ook andere versies beschikbaar. PDF Converter Enterprise kost 139 euro, inclusief BTW per licentie. Volumekortingen, onderhouds- en supportprogramma’s behoren eveneens tot de mogelijkheden. Nuance stelt verder ook PDF Converter 6 en PDF Create ter beschikking aan respectievelijk 49 euro. Deze laatste twee pakketten zijn in België helaas alleen in het Engels verkrijgbaar.

Fouten
We hebben de software getest op een machine met een Intel Pentium D processor 3GHz, 2 GB RAM en een 32 bits besturingssysteem: Windows Vista Business. Omdat er verschillende problemen opdoken, installeerden we de software op een tweede (cleane) pc. Deze machine beschikt over een Intel Celeron

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelVan randfenomeen tot botte noodzaak
Volgend artikelMediabestanden opslaan en delen

4 REACTIES

  1. Ik heb juist pdf converter Professional 6 aangeschaft (49 EUR via webwinkel) en het eerste dat ik heb gedaan is het splitsen van een 5,5 MB bestand naar bestanden van 1 MB.
    Dit is in tegenstelling tot bovenstaande test direct goed gegaan. Ik heb netjes 5 bestanden van 1,1 MB en een van 500 KB.

  2. Het programma word zeer proffesioneel en commercieel uitstekend in de markt gezet.
    Na aanschaf bleek dat met dit programma PDF omzetten naar Excel helaas echt niet werkt.

  3. Je kan pdf maken en bewerken met de gratis openoffice. Gerrit Regtop CEO Gorbu MegaSponsor

Reacties zijn gesloten.