Goedkope PDF-software met potentieel

4
86

geen woorden zoeken in de PDF. Na de bestandsbewerking kan dit wel. Deze functie werkt, maar de Optical Character Recognition of tekstherkenning kan beter. In Adobe Acrobat 9 heb je een gelijkaardige functie: ‘Tekst herkennen met OCR’. Na uitvoering van die bewerking, is onze PDF ook in Acrobat doorzoekbaar. Helaas kan ook in Acrobat de tekstherkenning beter. We kunnen dus besluiten dat deze functie evengoed werkt als die in Acrobat.


In ongeveer één minuut was ons bestand doorzoekbaar!

Splitsen
Het splitsen van documenten op basis van bestandsgrootte belooft een erg handige functie te zijn. Dat kan vaak handig zijn als je documenten via e-mail wil verzenden. Het werkt eenvoudig. Je kiest voor ‘Document splitsen’, geeft de bestandsgrootte op en klikt op ‘OK’. Dat is alles. Uiteraard moet je nog wel een locatie opgeven om de bestanden te bewaren. Helaas had het splitsen bij ons een negatief effect. Ons (willekeurig) testbestand was 12,1 MB groot. In plaats van zeven bestanden van maximaal twee MB

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelVan randfenomeen tot botte noodzaak
Volgend artikelMediabestanden opslaan en delen

4 REACTIES

  1. Ik heb juist pdf converter Professional 6 aangeschaft (49 EUR via webwinkel) en het eerste dat ik heb gedaan is het splitsen van een 5,5 MB bestand naar bestanden van 1 MB.
    Dit is in tegenstelling tot bovenstaande test direct goed gegaan. Ik heb netjes 5 bestanden van 1,1 MB en een van 500 KB.

  2. Het programma word zeer proffesioneel en commercieel uitstekend in de markt gezet.
    Na aanschaf bleek dat met dit programma PDF omzetten naar Excel helaas echt niet werkt.

  3. Je kan pdf maken en bewerken met de gratis openoffice. Gerrit Regtop CEO Gorbu MegaSponsor

Reacties zijn gesloten.