Goedkope PDF-software met potentieel

4
86

kunnen bekijken. Een kleine test bevestigt dat: na het verwijderen van onze flv-player, krijgen we een foutmelding in PDF Converter Professional 6. Een gemiste kans voor Nuance! In Acrobat Reader 9.2 kunnen we alle content bekijken in het portfolio zelf. Met andere woorden kan je best de gemaakte PDF-portfolio’s openen met Acrobat Reader (versie 9.2) om ze goed weer te geven.

Documenten vergelijken
Documenten vergelijken is een functie die we eerder al tegenkwamen in het door ons geteste Adobe Acrobat 9 Pro Extended. Nuance belooft echter dat je niet alleen PDF’s met elkaar kan vergelijken, maar ook een PDF met een Word-bestand. We maken twee Word- documenten en zetten deze vanuit Word rechtstreeks om in PDF. Dat werkt alvast zoals het hoort. We vergelijken eerst twee PDF’s. Dit werkt prima. De software duidt alle verschillen aan die we aanbrachten. Een poging om een PDF met een Word-document te vergelijken resulteert steevast in foutmeldingen.


We kregen telkens deze fout bij het vergelijken van een PDF met een Word-document

Doorzoekbare PDF’s
Stel dat je een lijst met 800 contactpersonen moet inscannen en dat je deze gegevens eenvoudig wil doorzoeken. Dat kan volgens Nuance zeer eenvoudig: met één muisklik kan je het bestand doorzoekbaar maken. We hebben drie bestanden die we eerst combineren tot één bestand via ‘Document’, ‘Pagina’s’ en dan kies je voor ‘Invoegen’. Het doorzoekbaar maken van de pdf (drie bladzijden) nam ongeveer een minuut in beslag. Voordat we het document doorzoekbaar maken, kon je 

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelVan randfenomeen tot botte noodzaak
Volgend artikelMediabestanden opslaan en delen

4 REACTIES

  1. Ik heb juist pdf converter Professional 6 aangeschaft (49 EUR via webwinkel) en het eerste dat ik heb gedaan is het splitsen van een 5,5 MB bestand naar bestanden van 1 MB.
    Dit is in tegenstelling tot bovenstaande test direct goed gegaan. Ik heb netjes 5 bestanden van 1,1 MB en een van 500 KB.

  2. Het programma word zeer proffesioneel en commercieel uitstekend in de markt gezet.
    Na aanschaf bleek dat met dit programma PDF omzetten naar Excel helaas echt niet werkt.

  3. Je kan pdf maken en bewerken met de gratis openoffice. Gerrit Regtop CEO Gorbu MegaSponsor

Reacties zijn gesloten.