Goedkope PDF-software met potentieel

4
86

het bedrijf is daar vrij strikt in. Activeer je de software nu niet, dan kan je deze nog slechts vijf keer gebruiken. Naast activatie vraagt de software ook om registratie, maar die is niet verplicht.

PDF-Portfolio
We kennen PDF-portfolio’s reeds uit Adobe Acrobat 9 Pro Extended. Daar was het maken van een portfolio erg eenvoudig. Ook in PDF Converter professional 6 kan je meerdere bestanden of zelfs mappen onderbrengen in één PDF-bestand. Ook het toevoegen van Flash-video kan. Aantrekkelijke documenten samenstellen voor klanten? Geen probleem. We maken een PDF-portfolio met daarin een Word- en Excel-document, een flv-filmpje, een audio-bestand en een foto. Al bij het aanmaken valt het op dat Adobe uitgebreider is. Bij Adobe Acrobat 9 Pro Extended heb je de keuze uit een hele reeks lay-outs. Bij PDF Converter Professional 6 kan je standaard alleen kiezen voor ‘Basisraster’. Net als bij Adobe verloopt het maken van een PDF-portfolio in vijf stappen. Eerst kies je de opmaak. Vervolgens kan je een introductiepagina en een koptekst toevoegen. In de derde stap kies je een kleurenschema. In de vierde stap voegen we de bestandseigenschappen in. De laatste stap biedt je de kans om het portfolio op te slaan of te verzenden via e-mail. Eens klaar, hebben we een PDF-portfolio dat klaar is voor gebruik.


Een portfolio gemaakt met Nuance PDF Converter Professional 6…

De functionaliteit van PDF-portfolio’s is in Acrobat 9 Pro Extended (veel) beter dan die van Nuance. PDF Converter Professional 6 maakt gebruik van externe software voor het weergeven van de content. Dat doet meteen het grote voordeel van PDF-portfolio’s teniet: onafhankelijk van software alle content

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelVan randfenomeen tot botte noodzaak
Volgend artikelMediabestanden opslaan en delen

4 REACTIES

  1. Ik heb juist pdf converter Professional 6 aangeschaft (49 EUR via webwinkel) en het eerste dat ik heb gedaan is het splitsen van een 5,5 MB bestand naar bestanden van 1 MB.
    Dit is in tegenstelling tot bovenstaande test direct goed gegaan. Ik heb netjes 5 bestanden van 1,1 MB en een van 500 KB.

  2. Het programma word zeer proffesioneel en commercieel uitstekend in de markt gezet.
    Na aanschaf bleek dat met dit programma PDF omzetten naar Excel helaas echt niet werkt.

  3. Je kan pdf maken en bewerken met de gratis openoffice. Gerrit Regtop CEO Gorbu MegaSponsor

Reacties zijn gesloten.