Netwerkopslag met overschot aan functies

0
99

met je browser naar het File Station Navigeren en je hebt toegang! We hebben op onze router port-forwarding naar de DS209+ ingesteld en dus hebben we toegang tot het File Station via internet. We navigeren naar http://naam.dyndns.org:5000 en komen op het DiskStation inlogscherm terecht. We kiezen voor File Station en loggen in. Vanaf nu kunnen we aan onze data, maar we kunnen evengoed de DS209+ van op afstand beheren.

Multimedia
De DS209+ biedt tevens de mogelijkheid om foto’s, video’s en blogs te delen met Photo Station 3. Het Download Station geeft de gebruiker dan weer de mogelijkheid om bestanden te downloaden van internet via BitTorrent, FTP en HTTP naar de Synology server. Via UPnP kan je multimediabestanden delen op de server. Wil je enkel mp3-bestanden delen, schakel dan de iTunes Service in. Je kan vervolgens op elke iTunes client in het LAN gebruikmaken van de gedeelde muziek. We schakelen de iTunes Service in en testen de werking ervan. De iTunes-functionaliteit werkt voortreffelijk tijdens onze test. In iTunes komt ‘DiskStation’ gewoon bij de gedeelde mappen te staan. We kunnen vervolgens genieten van muziek zonder haperingen!


iTunes Service inschakelen…

De DS209+ heeft zelfs een webserver ‘Web Station’ aan boord waarmee je een persoonlijke of corporate website kan hosten. Je beschikt over de mogelijkheid om PHP en MySQL te integreren. Dankzij het Surveillance Station kan je video’s beheren, weergeven en opnemen van maximaal 10 ip-camera’s.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelToegankelijke versie van Photoshop
Volgend artikelEerste externe harde schijf met ‘SuperSpeed USB’