Netwerkopslag met overschot aan functies

0
101

toegang tot gebruikersbeheer en dergelijke. Je kan zelfs je favoriete beheermodules naar de startpagina slepen. De user interface Synology Disk Station Manager 2.0 is AJAX-based en zeer gebruiksvriendelijk.

Hardware

De Synology DS209+ heeft voor een NAS vrij krachtige hardware aan boord. Het systeem is voorzien van een 800MHz cpu en 512 MB ram. Het systeem biedt ondersteuning voor volgende netwerkprotocollen: CIFS, AFP (3.1), FTP, Telnet, SSH, NFS 2.0 & 3.0 (Limited). Het maximaal aantal gebruikers is 2048 en er kunnen maximaal 256 groepen worden aangemaakt. Het aantal gedeelde mappen dat kan worden aangemaakt, ligt vast op 200 en er zijn maximaal 256 gelijktijdige verbindingen mogelijk. De schijf ondersteunt basic, RAID 0 en RAID 1 volumes. Niet onbelangrijk: zowel de handleiding als de interface van de DS209+ zijn Nederlandstalig.


Een RAID-level kiezen…

Port-forwarding
De Synology DS209+ is meer dan alleen een netwerk-opslagapparaat! Deze NAS biedt een FTP-service met beperkte bandbreedte en anonieme login aan. Dankzij File Station kunnen gebruikers eenvoudig hun bestanden op de Synology server beheren via een webinterface. Je kan dus eenvoudigweg

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelToegankelijke versie van Photoshop
Volgend artikelEerste externe harde schijf met ‘SuperSpeed USB’