Conusje-van-alles

0
57

Design
De subwoofer is het meest opvallende onderdeel van de set. Deze subwoofer heeft namelijk de vorm van een omgedraaide conus en beschikt over een 5,25” long-throw driver voor een bas tot 50Hz. De intensiteit van de bas kan je eenvoudig regelen via de draaiknop op de subwoofer.
De subwoofer heeft een glanzend zwart uiterlijk met een zilverkleurige bovenzijde. De knop waarmee je de basweergave kan regelen doet tevens dienst als aan/uit-knop.
De dubbele satellieten van 2 inch volgen het ontwerp van de subwoofer, maar zijn geplaatst op zilverkleurige voetjes. Dankzij deze voetjes kan je de satellieten kantelen. Op één van de satellieten zijn ook twee knopjes aangebracht om het volume te regelen en vinden we ook nog een statuslampje terug.


De subwoofer op zijn kop…

Luistergenot
Het complete systeem heeft een vermogen van 33 watt rms. Dat bleek voldoende te zijn voor gebruik met een iPod of pc. Als je de subwoofer echter volledig uitzet, klinkt de muziek nogal schreeuwerig en flets. Dat is ook logisch als je weet dat elke satelliet slechts een vermogen heeft van 4 watt en niet geschikt is voor het weergeven van erg lage tonen. Met de subwoofer ingeschakeld, konden we echter genieten van goed klinkende muziek. Zelfs op de hoogste volume stand trad er geen vervorming op. We hebben de speakers getest met allerlei muziekstijlen.

1
2
3
Vorig artikelSamenwerking Sony en Bol.com voor e-boeken
Volgend artikelKwaliteitsoortjes in trendy kleuren