Duo high-end AV-ontvangers

0
43

iPhone/iPod
De aangepaste USB/composite videokabel (die bij de ontvangers wordt meegeleverd) en een USB-poort voor meerdere formaten in het frontpaneel bieden ‘plug and play’-connectiviteit en controle over iPhone- en iPod-apparaten die met digitale audio werken. Je kan met behulp van de afstandsbediening van de ontvanger doorheen de bestanden van een iPhone/iPod navigeren. De AV-ontvangers bieden ook multizonemogelijkheden om media naar een tweede en een derde zone te versturen.

Pioneer SC-LX82 achterzijde

Audioverbetering
De SC-LX82 en SC-LX72 maken optimaal gebruik van twee digitale audioverbeteringstechnologieën. Advanced Sound Retriever (ASR) brengt gecomprimeerde digitale geluidsformaten die met twee kanalen werken (zoals MP3) en Dolby Digital en DTS formaten die met meerdere kanalen werken, tot leven. Auto Level Control (ALC) minimaliseert volumeverschillen tussen tracks die met twee en meerdere kanalen werken of tussen verschillende bronnen.

Netwerk
De SC-LX82 en de SC-LX72 voldoen met de Home Media Gallery aan de normen van de Digital Living Network Alliance (DLNA). Via de ontvanger heb je toegang tot digitale mediabestanden, die je rechtstreeks van een aangesloten pc of een laptop kan streamen. Je kan ook internetradioprogramma’s luisteren. De AV-ontvangers hebben vijf HDMI-ingangen, waaronder één op het frontpaneel voor het aansluiten van high-definition AV-bronnen.

Prijs en beschikbaarheid
Zowel de SC-LX82 als de SC-LX72 AV-ontvangers zullen vanaf september 2009 in de handel verkrijgbaar zijn. Prijzen werden niet meegedeeld.

1
2
Vorig artikelTouchscreen-gsm voor prikje
Volgend artikelVoor kleine kantoren en werkgroepen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.