Draadloos surfen dankzij het stopcontact

0
40

reset-knop waarmee je het toestel kan herstarten of terugzetten naar fabrieksinstellingen. Een coderingsknop is eveneens aanwezig. Met die knop kan je eenvoudig de verbinding tussen de dLAN componenten versleutelen. De wlan-knop geeft je de mogelijkheid om de wlan-functie in- of uit te schakelen.

Beveiliging
Voordat we tot de eigenlijke installatie overgaan, beveiligen we de verbinding tussen de twee basiscomponenten van deze Starter Kit. Dit kan zeer eenvoudig via een druk op de coderingsknop op de dLAN-toestellen, maar ook via de dLAN-configuratiewizard. Als je met de knop voor codering werkt, wordt je netwerk beveiligd met een random wachtwoord. We kiezen voor de snelste methode: de knop. Nadat we de dLAN 200 AV Wireless G en de dLAN 200 AVeasy hebben ingeplugd in een vrij stopcontact, moeten we binnen twee minuten elke coderingsknop één seconde indrukken (te beginnen met de dLAN 200 AVeasy HomePlug). Nu is de beveiliging in orde.


Een mogelijke opstelling…

Installatie
We beginnen nu met de eigenlijke installatie. We steken de stekker in het stopcontact en sluiten de meegeleverde netwerkkabel aan op de dLAN 200 AV Wireless G en onze testpc. Vervolgens openen

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelCynisch
Volgend artikelHet betere vingerwerk