En schudden maar!

0
63

aantal missies. Denk aan het doorlopen van het level zonder dat je geraakt wordt, een bepaalde hoeveelheid muntjes verzamelen, de finish bereiken binnen een vooropgestelde hoeveelheid minuten,… Doordat je het level eerst wat moet ontdekken en leren kennen, zal je er praktisch nooit in slagen al de schatten te vinden én alle missies tot een goed einde te brengen zonder het meermaals te proberen. Wie dit spel echt volledig wil uitspelen, zal dus heel wat uren zoet zijn.

Wario Land: The Shake Dimension (Wii)

Conclusie
Wario Land: The Shake Dimension zal vooral gamers met een gezonde portie nostalgie naar de goede, oude 2D-platformers aanspreken. Wario keert immers terug naar zijn roots met een spel dat op verschillende niveaus te spelen is. Kinderen kunnen zich tevreden stellen met het bevrijden van de Merfles, terwijl tieners en volwassenen hun hersens kunnen laten kraken om de verborgen schatten te vinden. Voor diehardgamers komt er nog een schepje bovenop, zij kunnen ernaar streven niet alleen alle schatten te vinden maar ook alle missies tot een goed einde te brengen. Als je er echter absoluut niet van houdt om een level opnieuw te spelen om eerder gemiste zaken te zoeken, dan laat je dit game misschien beter liggen.

Site van het spel: http://www.nintendo.be/NOE/nl_BE/games/wii/wario_land_the_shake_dimension_8904.html en http://wariolandshakeit.com
Ontwikkelaar: Good-feel
Uitgever: Nintendo

Adviesprijs
€ 49,99
1
2
3
4
Vorig artikelWin een Sitecom WL-575 Wireless Router 300N + USB Adapter
Volgend artikelDraadloze multimedia-harde schijf met iPod dock