Word jij het volgende idool?

0
41

kunnen meezingen. Omdat het altijd leuker is om een liedje te zingen dat je ook effectief kent, was dit toch niet zo’n goed idee. Hou er dus rekening mee dat er misschien wel meer dan veertig nummers zijn, maar het best kan dat je er maar een vierde van kent. Ook een rare keuze is het feit dat je op sommige liedjes wel kan dansen, maar niet kan zingen.

Boogie Superstar

Je zou eigenlijk kunnen spreken van een geluk bij een ongeluk. Omdat het karaokesysteem niet echt goed uitgewerkt is, volstaat het om maar gewoon wat te neuriën op de juiste toonhoogte. Daarnaast moet je wel heel lang spelen vooraleer je alle twaalf beloningspakketten kan kopen. De paar nummers die je wel kent – en de onbekende waar je het als bij wonder toch nog goed vanaf brengt – zal je dus tot vervelens toe moeten herhalen. Opmerkelijk is ook het feit dat je niveau stijgt door het aanschaffen van zo’n pakket met nieuwe nummers, bewegingen en accessoires. Dit houdt in dat je strafpunten krijgt als je voor een liedje of dans een lager niveau selecteert. Dat je voldoende muntjes verzameld hebt om een nieuw beloningspakket te kopen, wil echter niet zeggen dat je zang en dans er ook effectief op verbeterd is!

Boogie Superstar

Sabotage met geintjes
Wil je het zingen nog wat uitdagender maken, dan kan je “geintjes” aanzetten. Gedurende een paar seconden is de songtekst bedekt met inkt, zijn de notenbellen onzichtbaar, staat het geluid uit, wordt je

1
2
3
4
5
Vorig artikelNieuwe versie e-mail- en agendaoplossing klaar voor Web 2.0
Volgend artikelDraadloze fotolijst toont ook filmpjes