Word jij het volgende idool?

0
39

het soms even mis gaan. Vooral als je op een hoger niveau aan het spelen bent en alles snel moet gaan, kan dit vervelend zijn.

Boogie Superstar

Naast de vier standaardbewegingen en de zes combobewegingen kan je in elk van de categorieën Pop, Electrodans en Urban Rap-RnB nog eens vier moves kopen. Hier en daar laat het systeem misschien eens een steekje vallen, maar al bij al doet het dansgedeelte het nog behoorlijk goed.

Te quiero para toooooda la vida
Dat kan je niet meteen zeggen van het karaokestuk van het spel. Het doosje belooft je meer dan veertig nummers, maar het is belangrijk dit aantal te relativeren. Eerst en vooral zijn er bij de start maar een beperkt aantal liedjes beschikbaar, de rest moet je met je zuurverdiende muntjes later kopen.

Boogie Superstar

Op zich is dit niet zo’n groot probleem, alleen is dit een Europese versie van het spel en dus bevat het beperkte aanbod ook nummers in het Spaans, Italiaans, Frans en Duits. Zelfs met een serieuze talenknobbel zal je bijgevolg erg je best moeten doen om de razendsnel voorbij scrollende teksten te

1
2
3
4
5
Vorig artikelNieuwe versie e-mail- en agendaoplossing klaar voor Web 2.0
Volgend artikelDraadloze fotolijst toont ook filmpjes