Netbooks getest (Medion & MSI)

0
73
Dit artikel is deel 1 van 13 in het DiskIdee dossier Netbooks
DossiernavigatieMini-pc’s neem je erbij

Herkomst, gewicht en afmetingen
De Medion akoya mini netbook E1210 is overigens een OEM-versie van de MSI
Wind netbook
, die dus verkocht wordt met de merknaam Medion erop geplakt. Hij weegt 1,2 kg inclusief accu en is 260 x 180 x 31,5 mm klein. 

Bluetooth
De Medion akoya mini netbook is verkrijgbaar in zwart of wit en wordt geleverd met een nylon draagtasje en een heel kleine verwisselbare Bluetooth 2.0 dongle die in een van de usb-poorten past en minder dan een centimeter naar buiten steekt. Cd’s met Windows XP Home Edition SP3, drivers en applicaties en WordPerfect Office X3 worden eveneens meegeleverd.

Medion akoya mini netbook 1210

Software
Het besturingssysteem en de software is vooraf geïnstalleerd. Je kunt deze netbook dus direct in gebruik nemen. Een deel van de harde schijf is zoals altijd bij Aldi voorbehouden voor een recovery partitie met daarop ook nog eens de drivers. Je kunt dus direct aan de slag, ook al heb je geen externe cd-lezer. Trouwens, als je al een

1
2
3
4
Vorig artikelPopulair bordspel nu interactief op een groot aantal gameplatforms
Volgend artikelTypen is zilver, spreken is goud
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.