Home Multimedia

Sfeervol de berg af

0

zijwaartse bewegingen worden geregistreerd, je snelheid wordt niet beïnvloed door wat je op het Balance Board doet en dat is toch wel een teleurstelling.

Family Ski

Bijkomend minpunt bij het gebruik van de Balance Board is het feit dat je op deze manier enkel singleplayer kan spelen. Je hebt niet de mogelijkheid om meerdere Balance Boards in te stellen of om gecombineerd te spelen, bijvoorbeeld één iemand met Balance Board en de anderen op de normale manier. Dit alles zorgt ervoor dat je het Balance Board al snel links laat liggen bij dit spel.

Conclusie
Zoals de naam al doet vermoeden, is Family Ski een spel dat je gerust met de hele familie kan spelen. De besturing is intuïtief, de gevarieerde uitdagingen zijn niet moeilijk en er hangt een gezellig sfeertje wanneer je ’s avonds langs de verlichte kerstboom van de piste zoeft. Je kan trouwens leuke foto’s laten nemen van jezelf en je gezin en deze bekijken in het album of op het Wii-prikbord opslaan. Ben je echter op zoek naar snelheid, duizelingwekkende trucs en stevige competitie, dan laat je dit spel beter links liggen.

Site: http://www.nintendo.be/NOE/nl_BE/games/wii/family_ski_8117.html
Ontwikkelaar: Namco Bandai
Uitgever: Namco Bandai

Adviesprijs
€ 49,95

Mobiele versie afsluiten