Sfeervol de berg af

0
52

groot gebied maar dat valt tegen. Je staat een stuk sneller beneden dan je initieel zou denken. Dat ligt echter niet aan de snelheid, want het gaat er behoorlijk rustig aan toe. Een echt gevoel van snelheid of duizelingwekkende trucs moet je dus niet verwachten van dit spel.

Family Ski

Gelukkig is er wel genoeg te beleven op de berg. Overal zie je andere skiërs en velen onder hen hebben een wolkje boven hun hoofd. Dit betekent dat ze een uitdaging voor je hebben. Dat kan variëren van standaard racen en slalommen over het uitvoeren van aangegeven bochten of trucs tot het zoeken naar verdwaalde skiërs of verloren voorwerpen, het redden van gevallen skiërs of precies stoppen op de aangegeven plaats.
Speel je samen met vrienden, dan gaat ieder in split screen zijn eigen gang tot iemand een uitdaging aangaat. Deze speel je dan met z’n allen tegelijk of elk om beurt en daarna start iedereen opnieuw bij het personage dat je de uitdaging bezorgde.

Family Ski

Door zoveel mogelijk mensen aan te spreken, kan je veel activiteiten doen en zo sterren verdienen. Wanneer je een van de dertien parcours hebt voltooid, word je echter ook beoordeeld op je prestatie met S+, S, A, B, C of D. Ook hiervoor krijg je sterren, die je in de Ski Shop kan inruilen voor kledij,

1
2
3
4
Vorig artikelOplossing om video’s te digitaliseren
Volgend artikelOpvallen met Sony’s nieuwe VAIO-laptops