Stofzuigen kan ook leuk zijn

3
87

zoals iRobot ons beloofde: zeer indrukwekkend als hij voor de eerste keer vertrekt.

Proper?
We moeten toegeven, nadat de Roomba een kamer heeft schoongemaakt, kan je bijna van de vloer eten! Enkel dweilen moet je dan eventueel nog doen; al het losliggende stof en vuil is weg na een schoonmaakbeurt. Waar hij wel moeite mee heeft is vuil dat vastkleeft aan de vloer.
Overigens kan het toestel op alle gangbare ondergronden zijn werk doen: parket, laminaat, tegels, vinyl, linoleum, het is allemaal geen probleem voor onze Roomba. Over hoger liggende dorpels of matten rijdt hij vlot overheen. Echt onder de indruk zijn we wanneer hij onze ruwe badkamermat proper maakt! Deze was welliswaar droog, maar wel een zacht oppervlak.

Zelfs dikke tapijten vormen geen probleem!

In onze berging lag een stapel vuile was, klaar om in de wasmachine te steken. De Roomba ging in een cirkel rond deze stapel was en wanneer de borstel voor de randen te poetsen vast kwam onder de was stopte deze met draaien om beschadiging van het toestel te voorkomen.
De Roomba poetst dankzij deze borstel overigens plaatsen waar je met een normale stofzuiger niet bij kan zoals onder een plint net onder de wasmachine.
En of ons huis schoon is nadat de Roomba is langsgekomen? We openen de

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelFilmen met je reflexcamera
Volgend artikelZet je huis in een zee van kleuren

3 REACTIES

  1. Nee joh, stofzuigen en dweilen zijn helemaal niet leuk. Ik maak al drie jaar gebruik van een roomba robotstofzuiger en nu een jaar gebruik van de scooba robot dweil. Deze twee gekocht bij http://www.gemakinhuis.nl vanwege duidelijke informatie op de site. Roomba wel al keertje defect geweest maar de service van de fabrikant is prima.
     
    Een tevreden gebruier

  2. Nu 1 week in huis en sta nog altijd perplex wat er dagelijks in de opvangbak achter blijft, heb de kasten en zetels wel met 1?5 cm hoger gemaakt zodat de basis onder de kast verborgen zit en onder elke kast en zetel kan slenteren. Met 2 kinderen en 2 vogels in huis is het soms wel van vuiltjes voorzien maar daar heeft onze IROBOT geen last. Dit toestel is zeker een aankoop voor elk gezin, hij start om 8.00 uur smorgens en je komt terug thuis waarvan ik de vrouw hoor zeggen dat het opvalt dat roomba bezig geweest is. Niet aarzelen, gewoon kopen.

  3. Ik was erg enthousiast over de roomba. Maar wij hebben nu in 2 jaar 3 roomba’s versleten. Elke keer was er iets anders defect en kregen we een nieuwe. Als hij het doet, dan doet hij het goed. Maar owee als er iets stuk gaat. Misschien dat we over 10 jaar het weer proberen, als alle kinderziektes zijn verholpen.:)

Reacties zijn gesloten.