Home Bedrijven

Eerste zakelijke smartphone van Hewlett-Packard biedt goede autonomie

0

het direct wijzigen van de taal van het apparaat. Bij elke wijziging dien je de smartphone wel te herstarten. Nog een verbetering bij Windows Mobile 6 is de mogelijkheid om automatisch te controleren op updates voor het besturingssysteem. Bij die automatische update is het mogelijk om de gsm-dataverbinding uit te sluiten, zodat uitsluitend wordt geüpdated via de snellere en goedkopere WiFi-connectie.

 

Uitrusting en bediening
Deze smartphone wordt aangedreven door een 200 MHz TI OMPA850 processor en weegt slechts 104 gram. Hij meet 107 x 16 x 48 mm. Op de bouwkwaliteit valt niets aan te merken. Wel zijn de toetsen onder het 2-inch scherm nogal klein uitgevallen. Vooral de twee variabele menutoetsen zijn soms moeilijk te bedienen, zeker voor mensen met wat dikkere handen. Ook de vierweg-cursor is maar heel krap bemeten.

 

Toetsen HP iPAQ 514

Het transflectieve tft-scherm heeft een resolutie van 176 x 200 pixels. Het interne geheugen van 64 MB kan worden uitgebreid via een MicroSD-kaartje dat links onderaan in een goed afsluitbare sleuf glijdt. Aan de achterkant van de smartphone zit de

Mobiele versie afsluiten