Rekenen op superkrachten

0
103

Multiplayer
Tot mijn grote vreugde is er ook een multiplayer ingebouwd waardoor je samen met je vrienden de vijanden in de pan kunt gaan hakken. Het enige minpuntje eraan is dat je hiervoor een nieuw spel moet starten, want je kunt niet midden in het spel er een tweede speler laten bijkomen.

IncrediblesRU_4.jpg

Op grafisch gebied is het spel niet echt helemaal goed uitgewerkt, want sommige effecten steken grafisch erg af tegenover de rest van het spel. De variatie in het spel laat ook wel te wensen over, omdat je niet al te veel verschillende vijanden hebt. Wat wel een goed punt is voor dit spel, is de camera die volledig door de AI gestuurd wordt en zeer goed zijn werk doet.

IncrediblesRU_2.jpg

Conclusie
The Incredibles: Rise of the Underminer is een degelijk spel dat de moeite loont voor de fans van de film en de vorige game. Aan de multiplayermodus zal je ook zelfs als je geen fan bent veel plezier beleven, omdat je echt kan afspreken hoe je de vijanden iedere keer zult aanpakken. Voor de verwende gamers is dit spel niet echt een aanrader. Daarvoor heeft het een te lage moeilijkheidsgraad en een veel te korte speelduur.

Ontwikkelaar: Heavy Iron Studios
Distributeur: THQ

Adviesprijs
44,95 euro
1
2
3
Vorig artikelPDA, GSM en GPS in een oogwenk
Volgend artikelOfficiële naam nieuwe versie Office Suite bekend