Hèt nieuwe Spel van het Jaar?

1
146

Adrenaline
Al ben ik zelf geen echte first person shooter fan, ik vond dit spel echt te gek. Ik heb dan ook alle missies binnen vijf dagen volbracht , wel op ‘Easy’, maar toch uitgespeeld. En voor de lol begin ik binnenkort weer, maar dan op Medium. Je merkt aan Call of Duty 2 dat de grafische technologieën echt wel vooruitgaan, want dit game is fantastisch gemaakt. Je verveelt je geen enkel moment, en als je je hart hoort kloppen, schrik dan niet, het is een normale reactie van je lichaam die de adrenaline probeert te verwerken.

Cod2_sniperrussian.jpg

Mooi is ook dat je niet in een bepaald scenario wordt gedwongen. Je kan op je eigen houtje ontzettend veel dingen bekijken en doen, al is het wel zo dat de actie zich daar afspeelt waar je verondersteld wordt naartoe te gaan. Call of Duty 2 biedt ook weer veel verschillende wapens die je kunt oppakken en bedienen. Zelf heb ik een voorkeur voor de semi-automatische Duitse MP-40, die je vaak tegenkomt en waar je veel munitie voor vindt, omdat er veel Duitsers verspreid liggen. Ook heb je verschillende missies waarin je bijvoorbeeld een machinegeweer moet bedienen. Er zijn zelfs hele missies gewijd aan bepaalde wapens, zoals de tankmissie in Noord Afrika of de snipermissie in Rusland.

Conclusie
Degenen die Call of Duty al fantastisch, leuk of wel aardig vonden, komen met Call of Duty 2 absoluut aan hun trekken. Degenen die het eerste deel niet kenden, kunnen met de nieuwe release ook fantastisch uit de voeten aangezien het geen add-on is, maar een volledig nieuw ontwikkelde game. Call of Duty 2 is een ontzettend mooi gemaakt spel met mooie screenplays, leuke verrassingen, goede details. Het is een spel dat door iedereen gespeeld kan worden, makkelijk voor beginners en hard voor de echte fans, met ook heel wat mogelijkheden wat betreft online spelen. Een echte aanrader voor iedereen!

Officiële site van het spel: http://www.callofduty2.com/
Ontwikkelaar: Infinity Ward
Distributeur: Activision

Adviesprijs
59,95 euro
1
2
3
4
Vorig artikelEen nieuw lettertype
Volgend artikeliN.Di brengt 30 nieuwe tv-stations met digitale kwaliteit

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.