Het probleem van de sequel

2
31

Gameplay
Dungeon Siege II is een typische actie-RPG waarbij het er eigenlijk op neerkomt horden tegenstanders neer te maaien om zo ervaring op te doen, waardoor je sterker wordt. Op een gegeven moment wordt je dan sterk genoeg om de grote tegenstander te bevechten.


Een primitieve kabelbaan?

In Dungeon Siege II speel je echter niet met één personage maar met een groepje van maximaal zes strijders. Hierbij kun je niet alleen kiezen uit boogschutters, magiërs, zwaardvechters enzovoort, maar ook huisdieren. Die worden niet sterker van de ervaring die ze opdoen, maar worden ouder en uiteindelijk volwassen als je ze allerlei voorwerpen te eten geeft. Naargelang het voedsel zullen dieren ook in andere vaardigheden sterker worden. Zo zullen ze meer schade toebrengen aan tegenstanders als je ze wapens voert of een sterker pantser krijgen als je ze schilden voert. Er zijn verschillende dieren om uit te kiezen, variërend van ezels tot en met draken.


Je verzamelt steeds meer en betere wapens

Huisdieren kun je kopen in de winkel of je kunt ze krijgen door bepaalde queesten te volbrengen. Menselijke medestrijders kom je tegen in de taverne. Om meer medestrijders te kunnen besturen moet je daar wel voor betalen. Op de eerste moeilijkheidsgraad kun je er maximaal vier hebben. Op de twee hogere moeilijkheidsgraden kun je er dan telkens nog een bij kopen.

1
2
3
4
Vorig artikelBescherming tegen de duistere kantjes van het internet
Volgend artikelSnel en volledig herstel in geval van ramp

2 REACTIES

  1. ik haat deze game ik vind Dora en de Paarse Planeet die me zusje heeft nog cooler!

Reacties zijn gesloten.