Wegens succes verlengd

13
32

Mp3-speler Samsung_sghe720_2a.jpg
Dankzij de externe bedieningstoetsen, een geheugen van 88 MB en een meegeleverde headset tover je de E720 gemakkelijk om tot een mp3-speler. Er is ook geïntegreerde 1 megapixel digitale camera waarmee je zowel foto’s als video’s maakt. De maximale resolutie bedraagt respectievelijk 1152×864 en 176×144 pixels. Met de ingebouwde flash kunnen foto’s genomen worden in donkere ruimtes. De flash heeft ongeveer een reikwijdte van 1 à 2 meter. Kwaliteit van zowel foto’s als video’s zijn goed tot zeer goed.
Wat er bij de E700 ontbrak was Bluetooth. Samsung heeft zijn fout bij de E720 goedgemaakt. Overdracht tussen dezelfde toestellen gaat snel. Na een test met een ander merk van mobieltje (Sony-Ericsson) kwamen we tot de conclusie dat dit heel wat trager verliep. Snelheid van overdracht met een computer was minder snel dan tussen dezelfde toestellen, maar duidelijk sneller dan met een andere merk van mobieltje.
De batterij van de E720 is van het type Li-Ion Polymer en houdt het in standby stand maximaal 200 uren vol en tijdens het bellen 5 uur.

Conclusie
Samsung probeert met de E720 vooral de liefhebbers van E700 opnieuw te verwennen. Dit is zeker en vast gelukt. Het toestel oogt mooi en biedt veel mogelijkheden die vooral het jongere volkje zullen aanspreken. De stevige adviesprijs van 349 euro zet wel een flinke domper op onze vreugde.
Adviesprijs
349 euro
1
2
Vorig artikelBiometrisch paswoordbeveiliging via muis
Volgend artikelMP3-spelers waarmee je opvalt

13 REACTIES

  1. Dit mobieltje is lekker modieus!!!
    Ik wil ook zo\’n klein telefony
    Cowm toe dattie!!

    Boeren en hoeren zijn fijn!

  2. heey ik wil die mooie mobiel ook maar kost veel te duur en ik wil hem voor dat ik naar de hogere school ga dus kan iemand me helpen

  3. Waar niet veel over te lezen valt: heeft deze E720 nu eigenlijk profielen ofniet? Zoniet hoe gaat dat dan om je aan te passen aan andere ruimtes? gaat dit vlot? Ik hoor het graag!! Groetjes Sander

  4. ik weet alleen niet hoe je mp3 bestanden moet downloaden.
    en hoe ik bluetooht verbinding met mijn computer moet maken.

Reacties zijn gesloten.