Oorlog voeren op virtuele slagvelden

2
234

Medailles
De individuele speler krijgt ook punten voor bepaalde verrichtingen, zoals het neerschieten van tegenstanders, het veroveren van een vlag of het genezen van teamgenoten. Je krijgt ook punten als je je teamgenoten helpt, wat weer eens de belangrijkheid van het teamwork benadrukt. Wanneer je zo voldoende punten verzameld hebt, word je bevorderd. Verder kun je ook medailles en erelintjes krijgen voor het verrichten van bepaalde taken, zoals het doden van 10 vijanden in een gevecht.


We hebben ons verdienstelijk gemaakt, en krijgen een medaille

Hou er wel rekening mee dat de eisen waar je aan moet voldoen om medailles te krijgen geen lachertje zijn: voor de hoogste graad in sommige disciplines, bijvoorbeeld de badge die bewijst dat je een expert-sluipschutter bent, moet je minimum duizend uur als sluipschutter gespeeld hebben. Duizend uur – reken maar eens uit à rato van drie uur spelen per dag!
In andere spelletjes bevorder je soms van soldaat tot generaal in enkele uurtjes tijd, maar in Battlefield 2 ligt dat wel anders. Na meer dan een week intensief spelen viel je recensent maar één keer een bevordering te beurt. Om een echt hoge rang te bereiken heb je dus wel wat uurtjes spelen voor de boeg.


Nog wat vlieguren maken

1
2
3
4
5
Vorig artikelGsm voor de jonge trendy beller
Volgend artikelApple gaat voor meer knoppen

2 REACTIES

  1. Ik wil het spel waarschijnlijk denk ik wel kopen.. Lijkt me zo vet!! Alleen jammer dat we nog even aan het verhuizen zijn 🙁

Reacties zijn gesloten.