May the force be with you…

6
31

Bonus
Als je de kamp uiteindelijk wint, unlock je het personage en de verschillende locaties van die ene missie, zodat je hen later in de multiplayer-modus kan gebruiken. In deze spelmode neem je het ofwel op tegen een computergestuurde tegenstander, ofwel nodig je enkele vrienden uit om eens lekker tegen elkaar te vechten. Je kan kiezen uit een tiental karakters, waaronder Anakin en General Grievous, die elk hun eigen aanvalstechnieken hebben. Een wedstrijd is, net zoals bij de Tekken-games, opgedeeld in verschillende rondes, waarbij je een best of 1, 3 of 5 speelt.

SWIII_5.jpg

De game bevat ook nog vijf bonusmissies, maar die stellen eigenlijk niets voor. De co-op-mode kan je dezelfde omschrijving geven: niet veel soeps dus. Voor de echte Star Wars fans bevat de game ook nog massa’s aan concept art-afbeeldingen en, zoals gezegd, ook nog fragmenten uit de film.

SWIII_6.jpg

Op visueel gebied valt deze titel nogal tegen. De gezichten van de karakters zijn wel degelijk afgewerkt, maar we hebben toch al wat beters gezien op Sony’s console. De omgevingen zijn dan nog erger: alles is gewoon vlak en veel speciale effecten moet je niet verwachten. Het licht van je lightssaber zal waarschijnlijk het enige flitsende op het scherm zijn. De keuze om de videofragmenten te laten overlopen in game-filmpjes is wel een leuk idee, maar valt wel tegen met deze grafische ‘prestaties’, kuch kuch…

SWIII_8.jpg

Conclusie
De spelversie van de Revenge Of The Sith moet serieus onderdoen voor de kwaliteiten van de film, maar dit zal de fans van de reeks wellicht worst wezen. Of deze game ook de niet-fans zal kunnen bekoren, betwijfel ik echter ten zeerste.

Officiële site van het spel: www.lucasarts.com/ep3
Ontwikkelaar: The Collective
Uitgever: Lucas Arts

1
2
3
Vorig artikelA3-scanner met rechte documentdoorvoer
Volgend artikelGoedkope MP3-speler

6 REACTIES

  1. heeeeeeerlijke film, dus een heeeeeeerlijk spel
    Dus zoals die anderen hier:
    GOEEEEEEEEEEEEDDDDDDDD!
    aanrader!

  2. zalig spel;goede tekeningen,de bewegeningen zijn goed gemaakt en als ik het punten zou moeten geven geef ik 9 op 10

  3. GOEEEDDDDDDD !!!!!!! Maar na een tijdje begint te vervelen 🙂 maar voor fans zal ik het aanradden !!!!!

Reacties zijn gesloten.