It’s time to split!

3
34

On line
In de On line-spelmode neem je het op tegen tegenstanders van over heel de wereld. Je kan zelf je eigen toernooien en arcadecompetities organiseren, of gewoon meedoen met een andere match. Je kan maximaal met 16 spelers op 1 map spelen. Hierbij kan je gebruik maken van alle mogelijkheden die de Arcade biedt.
Uiteindelijk heb je nog de Mapmaker. Die stelt je in staat om zelf je eigen multiplayer of zelfs je eigen, weliswaar simpele, singleplayer map te maken. Hierbij kan je eerst en vooral kiezen uit hoeveel niveaus je map bestaat en welk thema je gaat gebruiken. Vervolgens kan je de verschillende stukken aan elkaar passen mits enig puzzelwerk en je eigen wensen in vervulling laten gaan. Het is zelfs zo uitgebreid dat je zelfs de kleur en de intensiteit van het licht kan bepalen voor elk lampje apart. Vervolgens moet je nog de nodige wapens, munitie, turret-guns en spawn-points plaatsen en je kan je gaan amuseren in je eigen map! Die kan je tevens uitwisselen via de On line-optie, wat nog eens garant staat voor uren extra gameplezier.

TS_2.jpg

Visueel
Wat ook wel belangrijk is bij de nieuwste games zijn de graphics natuurlijk. Timesplitters : Future Perfect is op dat vlak zeker één van de betere games op het moment. Soms kan er wel eens iets fout lopen, maar al bij al voldoet deze titel zeker aan de normen van het moment: prachtige ontploffingen, reflecties in het water, rook en character-design zijn allemaal één voor één top. Het geluid idem dito. Alles past bij de locaties en zorgt voor een goede, vaak spannende sfeer.

TS_1.jpg

Conclusie
Met deze derde telg in de Timesplitters-reeks voldoen Free Radical en EA zeker aan de hoge verwachtingen. Je zou zelfs kunnen stellen dat deze FPS misschien wel de beste shooter van het moment is voor PS2. De uitgewerkte Story-mode, de Mapmaker en vooral de Arcade en On-line modes zorgen voor uren gameplezier. Dit game moet je gewoon hebben als FPS-fan!

Officiële site van het spel: http://www.eagames.com/official/timesplitters/timesplitters/us/index.jsp
Ontwikkelaar: Free Radical Design
Uitgever: EA-games

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
Vorig artikelNetwerk en gamen via het stopcontact
Volgend artikeliPod in de auto

3 REACTIES

  1. Timesplitters is echt een geweldig spel!
    Veel variatie, en een ruime mogenlijkheid voor multiplayer.
    (ow jah) en R-one O seven is een váááááge robot: Whyhyhyyyyyyjjj

Reacties zijn gesloten.