It’s time to split!

3
34

Als je de Story-mode helemaal uit hebt gespeeld, ben je zelfs nog niet halfweg. Timesplitters Future Perfect heeft immers nog veel meer te bieden. Zo behoren Arcade, Challenge, On-line en Mapmaker ook nog tot de mogelijkheden. In de Arcade-mode is het puur knallen, zoals je gewoon bent uit de on line-shooters voor pc. Je kan spelen met enkele vrienden (maximaal vier via de multitap), of je kan het opnemen tegen computergestuurde bots. Denk nu echter niet dat die geen uitdaging vormen, integendeel! Met een keuze uit meer dan honderd verschillende personages, met elk hun eigen sterke punten, is er voor ieder wat wils. Je kan elke match volledig aanpassen aan je eigen behoeften: wapens, personages,… Je kan kiezen uit 13 spelmodes, waaronder de meest bekende Deathmatch, Team Deatmatch, Capture the Bag en Assault zijn. Maar modes als Shrink, Gladiator, Zones en Elimination staan ook garant voor uren spelplezier.

TS_8.jpg

Al deze varianten kunnen gespeeld worden op een 15-tal multiplayer-maps, waarbij de één al wat leuker is dan de andere. In de Arcade heb je echter ook nog de League. Hier moet je net zoals in de gewone Arcade één van de speltypes spelen, maar moet je een bepaalde score halen om de volgende opdracht te unlocken.

TS_6.jpg

De Challenge-mode dan: dit is eigenlijk een verzameling van de meest absurde minigames die je maar kan bedenken. Racen met een kat op wielen, voorwerpen stuk gooien met bakstenen of hoofden afschieten van losgelaten zombies, het hoort er allemaal bij. Bij het uitspelen van deze opdrachten worden, net zoals in de Arcade League, trofeeën uitgereikt naargelang je prestaties. Hoe beter je scoort, hoe meer extra’s (characters, cheats) je vrij speelt.

TS_3.jpg

1
2
3
Vorig artikelNetwerk en gamen via het stopcontact
Volgend artikeliPod in de auto

3 REACTIES

  1. Timesplitters is echt een geweldig spel!
    Veel variatie, en een ruime mogenlijkheid voor multiplayer.
    (ow jah) en R-one O seven is een váááááge robot: Whyhyhyyyyyyjjj

Reacties zijn gesloten.