Win de Champions League

3
22

Wisselen
Je kan ook transfers doen. Wanneer je een aanvaller wil kopen, krijg je de vijftien beste aanvallers. Maar niet alle spelers willen bij jouw ploeg spelen. Ze kunnen bijvoorbeeld zeggen dat je te weinig te bieden hebt. Je kan nooit minder bieden dan spelers waard zijn.

UEFACL_4.jpg

Wanneer iemand geblesseerd is, staat er ook altijd een reden bij, zoals een gebroken enkel waardoor de speler vijf maanden niet kan spelen. Je moet tijdens een wedstrijd ook geregeld spelers wisselen, want anders geraken ze uit vorm. Het kan ook deugd doen voor een speler om een wedstrijd op de bank te zitten. Hij kan zo zijn conditie weer verbeteren, want die verslechtert na veel wedstrijden.
De speciale vaardigheden van sterspelers worden weergegeven met een pictogram, zoals tackelen, dribbelen, rennen en schieten. De graphics van Uefa Champions League 2004-2005 zijn ronduit schitterend. De bekendste spelers, zoals Beckham, Totti en nog vele andere profs, zijn indrukwekkend nagemaakt.

UEFACL_3.jpg

Conclusie
Onder meer de verhaallijn met de vijftig missies die je als coach moet volbrengen maken van Uefa Champions League 2004-2005 bijna een perfect voetbalspel.

Officiële site van het spel: http://www.uefachampionsleaguegame.ea.com/
Ontwikkelaar: EA Sports
Verdeler: Electronic Arts

Adviesprijs
49,99 euro
Systeemvereisten
Ook voor Gamecube, PS2 en Xbox
1
2
Vorig artikelCreatief omspringen met je foto’s
Volgend artikelFoto’s afdrukken vanuit je luie zetel

3 REACTIES

  1. Hallo, ik ben het instalatieboekje kwijt van dit spel en daar staat de installatiecode in kan iemand mij die opnieuw geven en plaatsen in een reactie op deze site alvast bedankt.

Reacties zijn gesloten.