Communicator zonder toetsenbord

18
45

Autonomie
De 1300 mAh Li-Polymeer batterij houdt tot twaalf uur uit tijdens gesprekken en tot twee weken in standby. Het opladen duurt slechts drie uur. De goede autonomie is onder andere te danken aan een slimme schermbeschermer, die slechts enkele pixels van het scherm gebruikt, en de rest van het scherm uitschakelt wanneer de telefoon niet wordt gebruikt: simpel, maar je moet er maar opkomen. De schermbeschermer toont de datum, het uur, en het verbonden gsm-netwerk. Deze smartphone weegt 189 gram en meet 128 x 69,5 x 19 mm. Een simililederen heuptasje wordt meegeleverd.

nokia7710_MobielTV.jpg

Conclusie
De zeer innovatieve Nokia 7710 is zeker niet voor iedere gebruiker de ideale smartphone. Consumenten die graag uitpakken met een opvallend mobieltje en die vooral geïnteresseerd zijn in krachtige mobiele multimedia- en webfuncties doen er goed aan de 7710 eens grondig te bekijken. Ze moeten dan echter zeker ook niet vergeten om zich de op vele vlakken vergelijkbare Nokia 9500 Communicator en Sony Ericsson P910i te laten demonstreren. Een keuze tussen deze drie smartphones is vooral een kwestie van persoonlijke smaak.
Adviesprijs
639 euro
1
2
3
Vorig artikelMultifunctioneel en compact
Volgend artikelGeavanceerde webcams
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

18 REACTIES

  1. Help! Kan iemand mij helpen om mijn TOM TOM navigatie te laten werken met Nokia770. Ik heb wel GPS antenne.

  2. Het is een smartphone en ik ben blij als ik um heb het is een telefoon voor alles films, games, navigatie, muziek en ja je kan er mee bellen het is een phone die uitermate geschikt is voor de zakelijke gebruiker maar ook veel plezier aan de gewone gebruiker ik heb de phone met de 3 andere vergeleken en het enigste nadeel die ik kan vinden zijn de aantal pixels se 910i heeft er 2 mio en deze maar 1,3 . Het geen dat ik wil weten of hij wifi heeft ?????

  3. Ben zwaaaar gefrustreerd geworden sinds ik deze tel heb. Egt dat ding noemen ze een smartphone??haha dit mobieltje kan nie eens mp3 bestanden lezen die ik via de datakabel en via blautand probeer te zenden!Mijn ouwe 6600 is nog slimmer dan deze koelkast!IDie PC suite zuigt. Het werkt nie eens goed. Beetje jammer dat de 3gp filmpjes ingekort worden tot amper 10 seconde kijkplezier!!..en geloof me heb verstand van dit soort zaken. Heeft iemand op aarde dit probleem ook?

  4. Geweldige telefoon. Snap de reacties niet van de mensen die zeggen dat het bellen zo´n moeite zou kosten. Bellen gaat prima. Oortjes heb je alleen nodig als je de fm radio gebruikt, omdat het snoer als antenne fungeert. Het geluid uit de speakers overtreft dat van de meeste hedendaagse telefoons. Het touchscreen en de schriftherkenning zijn weergaloos.

  5. Ik heb heb vorige week gde 7710 + navigatie tom tom met een abbonement gekozen. Ik ben tevreden met de 7710. Het is een toestel waar je bijna alles kon doen. Jammer dat de toestel geen gps ontvanger heeft. Deze krijgt je erbij van tom tom

  6. dit is echt wel een handig telefoon, je moet hem ook neit gebruiken als een normale telefoon, want hij heeft de formaten ten eerste niet, en hij kan een stuk meer dan alle tel\’s.

  7. geen problemen mee is wel groter van formaat maar als je hem wil gebruiken als gps mag hij zeker niet kleiner zijn, er zijn natuurlijk eenvoudiger gsm\’s maar hier spreek je niet van een gsm maar van een smartfone de beter koop als je een gsm,pda en gps in 1 toestel wilt, hoplijk komt navigatie vlug op de markt

  8. heb dit toestel sinds 2 weken , geen problemen mee , je kan er handenvrij mee bellen .
    De navigatie software is nog steeds niet beschikbaar.

  9. veel problemen mee heb hem nu moeten opsturen want hij leest mijn simkaart niet heeft iemand hier ook problemen mee

  10. Ik heb de telefoon en je kan er gewoon mee bellen zoals elke andere gsm. + met de oordjes + handsfree

    De personen dat dit artikel hebben opgesteld hebben volgens mij de gsm nog niet in hun handen gehad.

  11. Dit noem je nou niet echt een telefoon, goh wat een moeite om te bellen, speciale oortjes voor dit weer andere oortjes voor dat.
    Ik weet al welke \’telefoon\’ ik niet neem.

  12. so wainug maar waar is dat dan dat die zo goedkoop is dat wil ik wel ff wetuh want dan kan ik em eindelijk kopen

Reacties zijn gesloten.